Lucram pentru voi

Lucram pentru voi

Situatia actuala raportata la instituirea starii de urgenta de catre guvernul roman si afectarea functionarii majoritatii ramurilor de activitate incluzand si limitarile de deplasare a populatiei, a necesitat impunerea de sustinere a economiei si activitatilor cu regim public si urgent pentru mai multe categorii de specialisti printre care si a avocatilor.

Suspendarea activitatii instantelor de judecata in proportie majoritara nu inseamna oprirea justitiei in loc, iar activitatea de avocatura in aceasta perioada ramane un strict necesar, o garantare in respectarea noilor dispozitii legale, civile sau militare dispuse prin ordine specializate.

Mai mult ca oricand trebuie sa veghem asupra drepturilor dar si obligatiilor persoanelor, sa ne asiguram ca aceasta stare de urgenta nu reprezinta o prioritate absoluta a autoritatilor peste reguli elementare de respectare a drepturilor omului, informarea corecta, legala si eficienta cu privire la ultimile noutati legislative find esentiala in aceasta perioada.

In considerarea faptului că măsurile instituite de autoritățile publice în contextul pandemiei COVID-19 sunt de natură a restrânge, pe perioada pentru care a fost instituită starea de urgență, unele drepturi și libertăți fundamentale, între care se regăsesc și dreptul la liberă circulație și libertatea economică, Cabinetul de Avocatura Koszti Andrei va sprijina in activitatea dvs prin demersuri specifice adaptate noilor reguli, cu titlu exemplificativ enumerand:

 

  •  Demersuri obținere Certificat de Urgență, pentru firme ce întrerup activitatea total sau firme ce reduc activitatea cu 25%;

 

  •  Notificări amânare plăți rate / utilități / chirii;

 

  •  Notificări apariție forță majoră în contracte cu executare imediată care nu mai pot fi onorate;

 

  • Consilierea clientilor cu privire la regimul juridic al institutiei fortei majore, drepturile si obligatiile rezultate si intocmirea de notificari in acest sens catre partenerii lor contractuali.

 

  • Consultanta, negocieri, alte demersuri pentru angajatori sau angajati in relatia contractelor de munca cu privire la gestionarea activitatii si a limitarilor stabilite prin legislatia din situatia de urgenta declarata.

 

  • Răspundere civilă delictuală pe lipsa asigurării condițiilor de prevenție soldate cu contaminări .

 

  • Raspundere civilă delictuală pe lipsa testării Covid acolo unde a fost sesizat cazul – care ulterior a dus la complicație / deces.

 

  • Actiuni in justitie privind violenta domestica – ordine de protectie

 

Va asiguram ca interactiunea cu noi va respecta regulile de disciplină sanitară și a măsurilor de protecție și prevenție stabilite de autorități măsuri necesare în vederea asigurării continuității activității.

In acest sens acordam prioritate interactiunii dintre noi in format ONLINE prin posibilitatea de a ne contacta prin:

telefon: +4.0722.484.027

email: office@avocat-koszti.ro

Skype: andrei_koszti@hotmail.com

asigurandu-va de disponibilitatea noastra, confidentialitatea datelor furnizate si a securitatii informatiilor primite si trimise, prin respectarea regulilor GDPR in vigoare.

Evident ca atunci cand situatia o va impune, intrevederile in cadrul Cabinetului de avocatura se vor programa de comun acord cu respectarea urgentei, necesitatii prin respectarea masurilor legale de limitare a circulatiei din ultima perioada.

 

 

Nu exista comentarii

Intrebari / Comentarii

+4 0722.484.027

/