Despre noi

Avocat Koszti Andrei

Licentiat in anul 1997 in cadrul Facultati de Drept din Bucuresti, dl.Koszti Andrei este membru al Baroului Bucuresti din anul 1998, considerand ca institutia avocaturii este cea care il defineste, continuand sa promoveze si sa se calauzeasca pe idea ca in Justitie, indiferent spre care ramura te indrepti, trebuie sa fi bine pregatit.

Tel. +4 0722.484.027

PROFESIONALISM

Pregatirea profesionala temeinica si continua este esentiala pentru puterea de a rezolva problemele clientilor in fata instantelor de judecata, a autoritatilor statului sau a altor terti.

COMPETENTA

Cunoasterea propriilor valori si a capacitatii reale de a aborda problematici diferite, constituie principala etapa in rezolvarea situatiilor clientilor si sustinerea lor in fata decidentilor.

CORECTITUDINE

Onorariul fiecarui serviciu juridic are ca punct de pornire onestitatea, obiectivismul si o reala apreciere a complexitatii muncii prestate.

Oricare ar fi drumul pe care il alegi a-l urma dupa terminarea Facultati de Drept, trebuie sa fii constient ca oamenii isi vor pune uneori destinul in mainile tale. Acorda-le incredere, pricepere si un pic de talent iar rasplata va fi pe masura

Datorita complexitatii materiei Dreptului si a multiplelor domenii abordate, Cabinetul de Avocatura Koszti Andrei a initiat si sustinut o serie de colaborari atat cu colegi avocati cat si cu colaboratori din afara profesiei aflati in stransa legatura cu materia Dreptului, pentru a putea aborda si rezolva cu o mai mare usurinta problemele clientilor dar si pentru o concentrare a specializarilor in actul de justitie.

+4 0722.484.027

/