Accidente auto / Daune

Dacă ați fost implicat într-un accident grav, probabil vă simțiți copleșiți. S-ar putea să nu știți ce să faceți.

Vă putem ajuta să înțelegeți opțiunile și să vă stabiliți pașii următori:

  • Avem experienta in ajutorul clientilor care au fost implicati in accidente si au suferit prejudicii de pe urma acestora.
  • Daca ati provocat un accident sunati-ne imediat !!
  • Dacă ați fost rănit intr-un accident, contactați-ne pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie.
  • Dacă ne-ați găsit după ce ați căutat „avocat vătămări corporale” , probabil știți deja că noi putem sa va ajutam.
  • Va oferim siguranta rezolvarii situatiei !

În cazul în care ați fost implicat într-un accident rutier produs din vina altuia, sau chiar din vina conducătorului autoturismului al cărui pasager ati fost, legea va permite să obtineți despăgubiri, în vederea acoperirii prejudiciului material și moral suferit.

Puteți obține despăgubiri chiar și dacă autoturismul implicat în accidentul rutier nu avea asigurare RCA sau CASCO ori nu a fost identificat ca urmare a parasirii locului accidentulu. In aceste situatii despăgubirile vor fi platite de Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.) prin Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.

Chiar și în situația în care numărul zilelor de îngrijiri medicale este sub limita celor 90 de zile prevăzute în cuprinsul articolui 196 din Codul penal, sau în urma evenimentului rutier ați suferit doar prejudicii materiale (avarierea autoturismului sau altor bunui ale dumneavoastră) sunteți îndreptățit să obțineți despăgubiri.

În situația in care ați fost implicat într-un accident rutier, din vina altei persoane, soldat cu avarierea autoturismului dumneavoastră, iar societatea de asigurari refuza nejustificat sa acopere totalitatea costurile reparațiilor aveti posibilitatea să demarați procedurile legale judiciare în vederea obținerii sumelor de bani la care sunteți indreptățit.

În cazul vătămărilor corporale, atât persoana vătămată, dar și familia acesteia poate fi despăgubită pentru prejudiciile suferite în urma evenimentului rutier. De asemenea, în cazul decesului unei persoane apropiate, vă putem acorda asistență juridică pentru recuperarea tuturor cheltuielilor efectuate cu acest prilej, dar și pentru obținerea daunelor morale, pentru toți membrii familiei.

Vă putem consilia, în mod profesionist și procedurizat în fața societăților de asigurări, în vederea obținerii soluțiilor optime, la masa negocierilor, incercand pe cat posibil sa nu va implicam intr-un demers litigios in fata instantelor de judecata. În situația în care nu se poate ajunge la un acord, vă asistam în fața tuturor organelor judiciare sau în fața instanțelor de judecată pentru obtinerea unei solutii favorabile in limitele legii.

Angajarea unui avocat competent în obținerea de despăgubiri în urma evenimentelor rutiere este imperios necesară:

–astfel, în cazul în care veți opta pentru o discuție cu societățile de asigurări, la masa negocierilor se vor așeza, din partea acestor societăți, specialiști al căror obiectiv va fi acordarea unor sume cât mai mici, față de cuantumul cuvenit al despăgubirilor (prezentarea unor date inexacte privind jurisprudența instanțelor de judecată, evaluarea la un preț cât mai mic al cheltuielilor efectuate, presiuni pe principiul „atat sau nimic”etc.).

–in cazul în care se va ajunge la proces (fie penal sau civil), în cadrul acestuia, din partea societății de asigurări se va prezenta un avocat specilizat în a specula orice aspect care să ducă la diminuarea sumelor ce vă va vor fi acordate.

Cu noi obtineti SIGURANTA respectarii drepturilor dvs !!!

 

Oferim asistenta si persoanelor pretins a fi vinovate de producerea evenimentului rutier.

Imediat ce ati fost implicat intr-un accident rutier, contactati-ne !

Actele procedurale efectuate in primele minute se pot transforma in probe ce pot fi in defavoarea dvs., facand ulterior mult mai dificila reconstituirea acestora si evidentierea circumstantelor favorabile dvs.

Demersurile oferite de Cabinetul nostru de avocatura vor avea ca obiectiv:

–obținerea unei soluții de clasare, achitare.

–asistare/reprezentare in instanța pentru obținerea unei soluții juste si cat mai favorabile in raport cu natura cauzei (ex. amanarea pedepsei ori suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei).

Serviciile Cabinetului nostru de avocatura cuprind, fara a fi limitate:

  • redactarea de plângeri prealabile, a cererilor de constituire de parte civilă, a acțiunilor în fața instanțelor civile, a căilor de atac, etc
  • redactare în termenul legal de acte specifice fazei procesuale, putand sa va asistam in fata organelor de cercetare penala.
  • asistarea/reprezentarea in fata instantelor de judecata pentru obtinerea unei solutii cat mai blande in cazul in care sunteti considerat vinovat.
  • putem sa va sprijinim prin colaboratorii nostrii specializati din punct de vedere tehnic (experți în reconstruția și expertizarea accidentelor rutiere sau experți în medicina legală) in elaborarea obiectivelor expertizei tehnice de specialitate, formularea de memorii și obiecțiuni, etc.
  • asistare in vederea recuperarii efective a sumelor reprezentand daune prin negociere directa la asiguratori sau la birourile de executori judecatoresti in cazul detinerii unei hotarari judecatoresti.

Noi suntem solutia la problemele dvs. cu Justitia !

+4 0722.484.027

/