Consultanta / Negocieri / Medieri

“Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita” A.Einstein

Oricine doreste rezolvarea unei probleme ivite, intr-un timp cat mai repede posibil.
Timpul implica efort si cheltuieli suplimentare. Deseori, pentru a evita ajungerea in fata instantelor de judecata nu e nevoie decat de putina buna-intelegere.

In acest sens, Cabinetul de Avocatura a avut in vedere intotdeauna ca punct de plecare in rezolvarea unei probleme, incercarea de a a concilia partile, de a ajunge la o rezolvare favorabila prin negocieri.

CONSULTANTA
Este punctul de pornire in intelegerea unei situatii aparute, find primul pas al legaturii dintre avocat si client intr-o problema juridica. Prezentarea problemei juridice cu care se confrunta clientul precum si detaliile ivirii acesteia, dau posibilitatea avocatului sa ofere un sfat pertinent si profesionist cu privire la posibilitatile de rezolvare.

 

MEDIERE / CONCILIERE
In vederea solutionarii in mod cat mai favorabil pentru partile implicate intr-un conflict juridic a neintelegerilor aparute in derularea activitatilor, avocatul prin servicii specializate poate prezenta avantajelor si dezavantajelor pozitiei partilor, urmand a-i sfatui in alegerea unei cai de mijloc.

 

NEGOCIERI
Intre partile care din diferite motive au ajuns intr-un impas in rezolvarea situatiei aparute, avocatul poate oferi solutii acceptabile de ambele parti asupra situatiilor conflictuale considerate de nerezolvat.

Noi suntem solutia la problemele dvs. cu Justitia !

+4 0722.484.027

/