Contracte

Daca tu crezi ca un profesionist e scump este din cauza ca nu stii cat te costa la sfarsit un incompetent !!!

Incheierea unui contract – obligatii si drepturi reciproce ale partilor cu valoare de lege – reprezinta poate cel mai uzual si banal act pe care oamenii il semneaza in societatea civila.

Un contract este definit ca fiind „acordul între două sau mai multe persoane cu intenţia de a constitui, modifica sau stinge un raport juridic”.

De aici o serie de efecte juridice care odata negociate si acceptate de catre parti ajung sa capete valoare de lege pentru ele, putand sa ajunga a fi consfintite de o instanta de judecata sau chiar puse direct in executare silita de catre un executor judecatoresc, daca nu se respecta de bunavoie.

Iata de ce la incheierea unor astfel de acte juridice, cu valoare de contract, ce in general afecteaza nu doar partea subiectiva a vietii sociale dar in cele mai multe cazuri chiar partea financiara a partilor semnatare, prezenta unui avocat este nu doar recomandata dar consideram noi, chiar indispensabila pentru explicarea si garantarea drepturilor/obligatiilor dar si pentru transpunerea vointei reale a partilor in cuprinsul unui act si intelegerea efectelor produse.

In plus, posibilitatea ca avocatul sa ateste actul incheiat certificand astfel identitatea partilor, continutul actului si data certa a semnarii acestuia, face ca respectivul contract sa capete puteri asemanatoare cu cele al unui act autentificat de birourile notariale.

Cabinetul nostru de avocatura va poate oferi servicii juridice pentru :

  • intocmire, redactare contracte si alte acte juridice solicitate de client;
  • modele de contracet cu clauze prestabilite in functie de nevoile clientului;
  • atestari de acte juridice oferind valoare juridica sporita prin: identificare parti semnatare, certificare continut act, acordare de data certa act;

Noi suntem solutia la problemele dvs. cu Justitia !

+4 0722.484.027

/