Servicii juridice tip abonament

Avocatul casei

De ce sa am un avocat „al casei” cu care sa ma pot consulta ori de cate ori am de-a face cu aspecte juridice din viata cotidiana ?

Din moment ce in constiinta umana este implementat un doctor de familie, un consultant financiar familial (omul de la banca), un agent de asigurare al familiei sau serviciul de paza, este oportun a va gandi si la un avocat de familie.

Un specialist in drept cu care sa puteti fi in permanenta legatura, evitand sa cautati cu disperare un avocat (mai bun sau mai ieftin) atunci cand situatiile devin urgente, ar trebui sa reprezinte o normalitate, asa cum deja in majoritatea statelor dezvoltate serviciul este bine implementat.

Aveti avantajul de a cunoaste omul-avocat ca urmare a interactiunii frecvente cu acesta, de a se adapta comportamentul celor doua parti implicate (avocat si client), fiindu-le cunoscut deja modul si tiparul de interactiune.

Avantajul principal este ca avocatul va cunoaste in detaliu intr-o perioada mai mare de timp situatia conflictuala in care va aflati, putand astfel gestiona cu o mai mare forta si usurinta problematica pentru obtinerea unui rezultat pozitiv.

Cabinetul nostru de avocatura practica onorarii bazate pe corectitudine, transparenta raportat la nevoile dvs privind siguranta activitatilor juridice intreprinse, putand sa ne adaptam serviciile oferita atat persoanelor juridice (societati comerciale, organizatii non-profit) cat si persoanelor fizice ce doresc sa-si protejeze drepturile si sa aibe siguranta drepturilor si obligatiilor in societate.

Onorariile practicate pe baza de abonament lunar pot include doar servicii de consultanta (la nevoie sau in limita unui nr de ore prestabilit), pot include reprezentari in instanta sau doar reprezentari in fata autoritatilor publice (centrale, locale, alti terti) pentru degrevarea clientului de demersurilor anevoioase datorate birocratiei si necunoasterii procedurilor specifice fiecarui autoritati in parte.

Rezulta in acest fel o ECONOMIE  de timp si bani pentru cei ce folosesc acest serviciu dar si o SIGURANTA in rezolvarea problemelor cu care se confrunt.

Noi suntem solutia la problemele dvs. cu Justitia !

+4 0722.484.027

/